On the Road

De lente is begonnen! 

 

Wij zijn met onze koffiebar de lente goed begonnen en nemen jullie graag mee op onze roadtrip die wij dankzij onze klanten hebben mogen maken en beleven!

We hebben vele plaatsen mogen bezoeken in de Benelux en zelfs een uitstap gemaakt naar Parijs waar we in Euro Disney onze kunsten hebben mogen laten zien! 

Dankzij Van de Linde Catering hebben wij bij een Shell event  onze koffiekunsten getoond. Voor andere  cateraar  Taste More zijn we ook bij Unilever geweest waar het een feestje werd.

Waarop we doorreden met onze koffiebars naar een Albert Heijn event in opdracht van Taste More

Op de druk bezochte Second Home beurs in Utrecht hebben we veel werk verzet maar met een voldaan gevoel ook succesvol afgerond! 

 

Internationaal

Zelfs in België waren we afgelopen maand aanwezig! In Gent stonden we op een evenementenbranche waarbij wij de koffie zelfs gratis aanboden! 

The journey to Happines was wel dankzij Marc van Laren Productie waarbij we in Euro Disney Parijs bij de Retail Loyality Congress op een hoog niveau onze kunsten met wel liefst 5 ervaren barista’s die daar de mensen verbonden met onze koffie.

Laat de zomer maar komen! 

Drukke weken, en dan is het bovenstaande maar een kleine greep van onze roadtrip, maar het geeft ons zoveel voldoening dat we met onze koffiebars, theetuintjes en gebruik van verse kruiden zoveel waardering van onze klanten krijgen dat we met vol vertrouwen uitkijken naar de zomer waar wij dankzij onze in het hoog staande hospitality weer mooie evenementen mogen voorzien van onze diensten! 

Mocht u nu ook gebruik willen maken van onze diensten of wilt u informatie wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom niet om ons te contacteren!

Wij staan graag voor u klaar! 

Roadtrip

 

 

Contact

Kaldi Mobiel Bergen op Zoom
Sint Catharinaplein 13A
4611 TS Bergen op Zoom

+ 31 (0)6 24 98 81 46
bergenopzoom@kaldimobiel.nl

 

© copyright 2019